ЗАСОБИ АВТОМАТИЗАЦІЇ

Переробка зернових культур неможлива без застосування вимірювального обладнання, яке допомагає стежити за станом технологічних процесів.

Докладніше

У переліку виробів автоматичного контролю пропонуються контрольно-вимірювальні датчики температури, вологості, рівня та ваги сипких продуктів. Переробка зернопродуктів здійснюється у закритих ємностях, у яких неможливо безпосередньо проконтролювати параметри продукту. Завдяки датчикам, оператори можуть постійно перевіряти та коригувати переробку, а також забезпечувати ефективний контроль технологічного процесу. Для електроніки пропонується ряд мікропроцесорів, які координують виробничі етапи та забезпечують режими автоматичної роботи. Також у процесі активно задіяні витратоміри, гідро- та пневмо-механізми.